Nokia C2-01

3G ondersteuning

De Nokia C2-01 is op het eerste oog een vrij eenvoudige mobiele telefoon die verkrijgbaar is voor een goedkope prijs. Ondanks deze goedkope prijs heeft de Nokia C2-01 toch de ondersteuning van 3G datanetwerken zoals UMTS. Hierdoor kunt u op de Nokia C2-01 gebruik maken van mobiel internet met een hoge snelheid. U kunt dus altijd en overal over het web heen surfen en ook uw e-mail kunt u op de Nokia C2-01 gewoon bekijken. Nokia heeft de C2-01 ook voorzien van de ondersteuning van diverse sociale netwerken. Zo kunt u dus gewoon gebruik maken van bijvoorbeeld Facebook of Myspace.

Nokia C2-01 camera en multimedia
De Nokia C2-01 is ook voorzien van diverse leuke applicaties. U kunt bijvoorbeeld foto’s en video’s maken met deze mobiele telefoon. Het toestel heeft hiervoor een 3.2 megapixel camera. Verder is deze Nokia GSM ook voorzien van een MP3 speler en FM radio, hierdoor kunt u dus altijd en overal luisteren naar de radio of genieten van uw favoriete MP3’s.

Nokia C2-01 algemene specificaties
De Nokia C2-01 is een standaard candybar model met een stijlvol design. Met en totale afmeting van 110 x 47 x 15mm en een gewicht van 89 gram is deze GSM ook niet al te groot en ligt het toestel dus fijn in de hand.  Het scherm van de Nokia C2-01 is een 2.0 inch kleurenscherm met een resolutie van 240 x 320 pixels. Nokia heeft deze GSM standaard voorzien van en niet al te groot geheugen. Wilt dus diverse bestanden opslaan op deze GSM dan is het aan te raden om een microSD kaartje erbij aan te schaffen. Hiermee kunt u het geheugen nog uitbreiden tot maximaal 16GB. Het overzetten van bestanden kunt u doen via Bluetooth of door de Nokia C2-01 te verbinden met een PC via microUSB. Ten slotte zorgt de Li-Ion 1020mAh batterij nog voor een goede stand-by en gesprekstijd.

Prijs los toestel: € 62,50

Direct bestellen

 • Los toestel** + 1-jarig Galaxy Easy SIM Only abonnement a € 3,50 per maand
 • Dit toestel € 35,- bij een 2-jarig Galaxy Easy abonnement a € 3,50 per maand*
  (Factuurbedrag: minimaal € 26,- per maand)
 • Los toestel* zonder abonnement
 • Vrijblijvende offerte op maat

 

*   u betaalt de prijs die vermeld staat bij los toestel 
** prijs is in combinatie met een nieuw Galaxy abonnement (meer informatie)


    klik hier voor informatie over verlengingen. 
    Prijzen zijn exclusief BTW, toestelprijzen zijn exclusief  € 9,95 verzendkosten

 

Uw voordeel

Profiteer van persoonlijke service van ledenvoordeelpartner


Bij Galaxy betaalt u alleen wat u gebruikt. Bovendien rekent u af per seconde.

 • 7 cent per minuut
  naar vaste nummers
 • 12 cent per minuut
  naar KPN Mobiel
 • Vanaf 6 cent per minuut
  naar Galaxy mobiel

Galaxy maakt gebruik van het KPN-netwerk